Event, film och reklam

Så vad kan man ha en klickertränad ren till??? Nästan vad som helst faktiskt. Här kommer några exempel!

Spela in film!
Copperhill i Åre ville gärna ha en ren med i sin reklamfilm. Inte helt enkelt i vanliga fall, så filmproducenten var vansinnigt nöjd när Rudolf inte bara stod still på kommando, utan också tittade dit han ville, gick dit han skulle och nickade på order. Klicka här för det färdiga resultatet!
Rudolf har även en roll i “Sune i fjällen”. Vår snygga vita ren Frost gjorde sin filmdebut som statist i den danska långfilmen Familjen Jul 2, där Rudolf har en huvudroll.

received_1675541622491171

Får vi tid på oss lär vi in specifika färdigheter som behövs för just din inspelning. Renarna följer med inomhus om det önskas. Rudolf har bland annat gjort reklamuppdrag inne på affär, krog och veterinärstation.

Sätt unik prägel på ditt event!
Det finns mycket man kan ha ett par kloka renar till, som att åka pulka eller vagn efter dem på sitt bröllop, sätta ihop en kul show med en ren som går i spansk skritt som en dressyrhäst och stjäl din mössa, låta Rudolf bära in matchbollen på basketmatchen eller nåt annat kul! Klövarna och fantasin är det enda som sätter gränserna. Klicka här för att se Rudolfs succéshow från Sweden International Horse Show! 

Renen Rudolf och matte Ulrika Andreasson. Foto: Tommy Andersson

 Få folk att stanna upp!
Jobbar du med marknadsföring och kämpar med att få folk att stanna upp vid din monter? Anlita Rudolf som dragplåster! Han låter sig gärna fotograferas, klappas och matas, och trollbinder både barn och vuxna med sin charm och sina tricks. På meritlistan hittills står julskyltning med tomtefar i Östersund och Strömsund, husdjursdagarna i Alsen mm, och vi väntar med spänning på nästa uppdrag! Det enda som behövs är ett underlag man får bajsa på – Rudolf är inte rumsren än…

Cool bild till reklamfoldern eller årets läckraste julkort?
Kom och ta snyggaste reklambilden med Rudolf och Frost, eller låt oss göra ett besök hos er för en riktig photoshoot!

 

 

Ge din familj en riktig julupplevelse! Ullis & Rudolf

I jultid har renarna som allra mest att göra – de jobbar nämligen för tomten hela december! Vi har besökt julmarknader, smugit runt i Marieby dagarna innan jul och knackat på vardagsrumsfönster och delat ut paket, hälsat på på barnavdelningen på Östersunds sjukhus, och delat ut julklappar till lyckliga familjer i Åretrakten på julafton. Vad vi hittar på i år återstår att se – vad önskar du dig?

Är du nyfiken på vad vi kan hitta på för just dig? Kontakta Ullis på 070-253 81 15 eller ulrika.kluk@gmail.com. Det mesta är möjligt!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *