Renar till film och event

Film
Hos Ullis & Rudolf har vi renar tränade för jobb inom film och event. Vi har gjort reklamfilm för Leo Vegas, Stena Line, Copperhill Mountain Lodge och Ejra Djurklinik. Renarna har också varit med i långfilmerna Sune i Fjällen och Familjen Jul i Nissarnas Land.

Vi har renar som kan stå på plattform framför green screen, är vana att agera med skådespelare, röra sig inomhus och vara i allmänt stökiga miljöer. Får vi tid på oss så lär vi in specifika färdigheter som behövs för just din inspelning. Vi kan resa inom hela norra Sverige, med Dalälven som nedre gräns.

Event
Vi har varit med och invigt Världscupen i skidskytte 2017 samt VM i skidskytte 2019. Vi hade ett event på Alpina VM i Åre samma år. Två år i rad hade vi en show på Sweden International Horse Show på Friends Arena i Stockholm. Se Rudolfs succéshow från Sweden International Horse show här.

Vi kommer gärna och förgyller ditt företagsevent! Vi kan stå inne eller ute och hälsa på besökare och kunder. Renarna låter sig klappas, matas och fotograferas, och vi kan dela ut broschyrer, godis, etc. Ullis kan komma som tomtenisse eller vanlig människa, allt efter önskemål. Vi har bland annat gjort julevent med ICA-Stig och bärgar-Kent på ICA i Björnänge.

Har du en idé om ett event? Ring 0702538115 eller maila ulrika.kluk@gmail.com så diskuterar vi vilka möjligheter som finns!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *