Jaktapportering i Enköping 6-7 maj

Den 6 – 7 maj åker jag till Enköping och håller kurs i jaktapportering. Kursen är för alla apporterande fågelhundar.
Det kommer vara två grupper, en för nybörjare och en för öppenklass. Det är max 6 deltagare med hund i varje grupp.
Nybörjare är för dig som är helt ny eller har en hund som är helt ny, eller som tränar för att kunna starta i nybörjarklass på jaktprov. Kursen kommer anpassas efter deltagarna och det finns stort utrymme för egna önskemål. Vi kommer träna med dummies men det kommer finnas möjlighet att prova på vilt för de som vill.
Öppenklass är för dig som startat på jaktprov och vill börja med momenten i öppenklass. Men även för dig som startat i öppenklass och som vill finslipa någon del. Du behöver inte ha något pris i nkl, men ha påbörjat träningen mot öppenklass. Även i den här gruppen kommer det finnas gott om möjligheter till egna önskemål. Vi kommer träna med dummies, men det går självklart bra att ta med eget vilt om du hellre vill träna med det.
Skott kommer förekomma i båda grupperna.
Kursen hålls på fina marker med tillgång till vatten, så för de som vill kommer det finnas möjlighet att träna vattenarbete.
Vi behöver även några funktionärer, och de går gratis som åhörare. Du kan exempelvis vara funktionär på nybörjare och sen åhörare för öppenklass eller tvärtom. Det går självklart bra att vara både funktionär och åhörare för samma grupp (med reservation för det ibland kan vara svårt att höra/se).
Till nybörjargruppen behövs ytterligare 1 funktionär och till öppenklassgruppen behövs det 3 till funktionärer.
Nybörjargruppen kl 9-12, 2 hundplatser kvar.
Öppenklass ca kl 13-17, 3 hundplatser kvar.
Pris;
2000kr för plats med hund.
500kr för åhörare.
Åhörarplats ingår för de som deltar med hund, dvs om du och din hund är med i nybörjargruppen så kan du sen gå som åhörare när öppenklassgruppen tränar. Eller om du deltar med hund i öppenklassgruppen och kanske har en valp/unghund hemma som du ska börja träna.
 
Anmälan görs till; ulrika.kluk@gmail.com
 
Anmälan är bindande efter betalning, din plats är garanterad först när betalningen erlagts. Inga återbetalningar, men du kan själv sälja din plats vidare vid förhinder. Om vi har reserver så kommer vi självklart hjälpa till med att förmedla kontakten, men ni gör själva upp försäljningen mellan er.

Visa mindre