Event

Ullis & Rudolf på besök på Norråkers Handel. Foto: Johannes Collin

Visste du att Rudolf och Dunder är tomtens renar? Här kan du boka event med en eller flera tomtar samt renar.

Kanske vill du att Ullis & Rudolf gör ett besök på en marknad eller julskyltning som tomtar? Vi delar gärna ut julklappar/reklamprodukter för ditt företag!

Vill du ha en ren med i din reklamkampanj? Vi deltar vid eventet, på reklambild eller i film. Renen är ett starkt varumärke för Norrland, fjäll och jul. Och renvitsarna är oändliga…

Sätt guldkant på din fest! Ullis & Rudolf står gärna vid entrén till er julfest eller annat arrangemang och hälsar gästerna/besökarna välkomna och god jul. Rudolf gör några tricks om det önskas. De som vill fotograferar sig tillsammans med tomte och ren, de som vill klappa Rudolf får gärna göra det.

Rudolf följer med inomhus om det önskas, han är dock inte rumsren. Rudolf har erfarenhet av event och har bland annat besökt julmarknader, gjort reklamuppdrag inne på affär, krog och veterinärstation, samt uppträtt på Storsjöteatern.

Om du har önskemål om ett event i någon form så ring 0702538115, eller maila ulrika.kluk@gmail.com för förslag. Vi gör vårt yttersta för att möta era önskemål. Välkommen med din förfrågan!