Om oss

Jag som driver Ullis & Rudolf heter Ulrika Andreasson. Jag bor med min sambo och våra djur i byn Kluk i Åre kommun. Vi har hund, hästar och renar. Messi är vår Border Collie som jag tävlar i lydnadsklass 3 och högre spår. Vi har tre American Curlyhästar och sist men inte minst, två fina renar, Niko och Fred. Alla våra djur tränas belöningsbaserat.

Renarna är utbildade för att jobba med reklam, film & event. De är såklart också med på alla kurser och privatlektioner i renrenhet, där vi lär hundar att lyda i kontakt med vilt.
Vintertid så jobbar vi med turism och då kan du boka ett besök hos oss där du får träffa våra fina renar!

Att träna djur är det roligaste jag vet, och jag tycker att träning ska vara roligt för alla som är med! Att träna belöningsbaserat tycker jag är både effektivt och etiskt. Därför använder jag i huvudsak positiv förstärkning (belöning) för att forma och ändra beteenden.

Jag är utbildad instruktör och har gått Canis klickertränarutbildning. Jag strävar alltid efter att bli ännu bättre på det jag gör och vidareutbildar mig fortlöpande inom områdena djurträning och beteendeanalys.