Välkommen till Ullis och Rudolf!

Vår affärsidé är att djur kan lära sig vad som helst om man bara ger dem rätt motivation och ger dem förutsättningar för ett schysst samarbete!

Jag och mina klickertränade renar Rudolf och Frost jobbar på flera fronter. Dels håller vi klickerkurser och privatlektioner för hundägare som vill träna lydnad, apportering, renrenhet mm utan bråk och skrik och ryck i kopplet – vi tror att hunden jobbar bäst när den trivs och har kul, som vem som helst ungefär. Det gäller för övrigt även renar. När Rudolf och Frost inte tränar hundar erbjuder de sina tjänster som eventrenar, till dig som söker det där lilla extra. Låt Rudolf kela med dina mässbesökare, anländ med ren och vagn till ditt bröllop, eller låt dina julklappar delas ut av Rudolf och tomten. De följer med in i vardagsrummet båda två om de får!
Vem är Ullis?
Mitt fulla namn är Ulrika Andreasson, jag är 30 år gammal, och brinner för att träna djur i alla dess former! Jag bor med min sambo och mina djur i Kluk, Åre. Mitt motto är att ingenting är omöjligt, och mitt mål är att ständigt utvecklas som tränare. Jag utbildar alla mina djur kontinuerligt och hoppas kunna inspirera andra att förvalta den enorma potential som deras djur besitter. Allt med belöningsbaserad träning, på djurens villkor.
Min labrador Zingo och jag har jobbat med klickerträning i fem år nu, och Zingo har visat att en glad och motiverad hund kan göra nästan vad som helst! Han är till exempel den enda labradoren som har två SM-guld i drag, och ber du honom snällt hämtar han dig en öl ur kylen! Läs mer om våra resultat och mina formella kursmeriter här om du är nyfiken.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *