top of page

Onlinekurs, apportörens grunder

Den här kursen passar dig som har en apporterande fågelhund, och vill ha verktyg och inspiration för att träna in apporteringen, fotgående, kontakt, stadga i sitt, passivitet och inkallning. Alla färdigheter som din hund behöver för att kunna utföra ett apporteringsarbete!

Kursen hålls online, och du filmar din träning för att få feedback av instruktören. 

Inga förkunskaper krävs. Kursen passar både valpar och unga hundar, eller hundar som behöver mer grundträning. 

All träning är belöningsbaserad.

Instruktör: Ulrika Andreasson

Plats: Online, 8 veckor

Datum för nya övningar: 26/8,

9/9, 23/9 och 7/10. 
Datum för Q&A: 29/8, 12/9, 26/9  och 10/10.

Pris: 3900 SEK

Frågor: info@ullisrudolf.se eller 070 253 81 15

Anmälan: info@ullisrudolf.se

Eskil.jpg

Under kursen kommer vi att gå igenom den tekniska apporteringens olika delar, med stort fokus på en säker och pålitlig avlämning. Vi kommer också att gå igenom grunder som inkallning, följsamhet, stadga i sitt, och pausbeteende. Färdigheter som också är viktiga för den apporterande fågelhundens arbete.

 

Vi kommer att arbeta i perioder om två veckor, och få nya övningar varannan vecka. Nya övningar läggs upp på måndagar, med start den 26 augusti. Torsdagen samma vecka har vi Q&A och då finns det möjlighet att ställa frågor kring övningar och upplägg. Det går bra att maila in frågor i förskott om man inte kan vara med. Frågestunden spelas in och kan ses i efterskott. Total kurstid är 8 veckor.

Du har möjlighet att lägga upp film varje vecka, om totalt max 3 minuters träning. Filmerna läggs upp på You Tube, och en länk läggs sedan i en sluten facebookgrupp. Du får feedback i facebookgruppen via text eller film. Alla deltagare kan se varandras träningsfilmer och feedback. 

IMG_4651.jpg
bottom of page